Implantologia

La implantologia consisteix en la substitució de dents perdudes mitjançant la col·locació quirúrgica d’un implant dental a l’os maxil·lar o mandibular.

Què és la implantologia?

La Implantologia és la disciplina que s’ocupa de reemplaçar les dents perdudes amb materials que simulen les dents naturals del pacient en funció i estètica. Per a això s’utilitzen implants dentals fabricats amb materials biocompatibles que es col·loquen a l’os substituint artificialment l’arrel de la dent. Estan connectats a una corona perquè el pacient pugui tenir una vida normal, menjar i somriure com ho faria amb les dents naturals.

Beneficis de la implantologia

Menjarà com ho feia abans.
S’evita la pèrdua òssia causada per les dents perdudes. Millora l’estètica dental, ja que no veurà espais on faltin dents. Els implants dentals estan connectats a una corona que simula una dent natural en forma, color i aparença.

Implants Dentals
Els implants dentals són elements de titani que s’utilitzen per reemplaçar una dent perduda.

Implants de càrrega immediata
La càrrega immediata es el procediment mitjançant el qual es col•loca l’implant i la pròtesi (corona provisional) en la mateixa intervenció.

Segueixi’ns a Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

On som?


 
Català