Ortodòncia

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega de la correcció de les malposicions dentals.

Correcció de les malposicions dentals.

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia que s’ocupa del diagnòstic, prevenció i tractament de les malposicions dentàries, la maloclusió i les deformitats dels maxil·lars.

L’objectiu d’un tractament d’ortodòncia és prevenir i corregir tot tipus d’anomalies en la posició i funció de les dents. Lluir un somriure perfecte no només és qüestió d’estètica sinó també de salut i una mala col·locació de les dents o un mossegada incorrecta poden provocar nombroses patologies a la nostra boca.

L'ortodòncia utilitza diferents tipus de forces per corregir desviacions i malformacions. Els tractaments han evolucionat molt, en l’actualitat podem oblidar-nos de molestos i antiestètics aparells. A Dentamar apostem pels sistemes més moderns i oferim alternatives més còmodes i eficaces, com brackets de ceràmica o l’ortodòncia invisible mitjançant fèrules extraïbles (Invisalign).

Si vol començar un tractament oer a corretgir la posició de les seves dents, ha de concertar una primera visita amb l’ortodoncista. Li farem una breu entrevista on ens explicarà quines són les seves preocupacions i expectatives. Després d’un estudi detallat del seu cas, li exposarem les opcions de tractament més adequades entre les quals decidirà quina és la més adequada per a vostè.

Si té algun dubte o vol saber més sobre els tractaments que li podem oferir, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres i demanar una cita, estarem encantades d’atendre’l.

Segueixi’ns a Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

On som?


 
Català