Sedació

¿Fòbia dental? Aquesta és la solució per lluir el millor dels seus somriures.

L’important avanç en les tècniques de cirurgia oral i implantologia ha anat acompanyat de la introducció de la pràctica anestèsica que permet convertir un procediment quirúrgic que podria ser desagradable en una experiència confortable.

Les tècniques de sedació i analgèsia per a cirurgia oral són un conjunt de recursos realitzats per un metge especialista en anestesiologia que consisteixen en una combinació de sedació suau que permeten disminuir la tensió i ansietat que algunes intervencions odontològiques poden produir en als pacients. Són moltes les cirurgies que poden beneficiar-se d’aquesta tècnica anestèsica com la cirurgia d’implants o la cirurgia periodontal, entre d’altres.

La sedació conscient permet que el pacient respongui a ordres senzilles (obrir la boca, girar el cap..) deixant-se realitzar els tractaments sense cap tipus de molèstia.

L’ anestesiòleg, en la visita preoperatòria, valora la història clínica del pacient i explica com es realitzarà la sedació valorant de manera particular les necessitats de cada persona. El dia de la intervenció, un cop realitzada la sedació i els tractaments dentals pertinents, el pacient serà capaç d’anar al seu domicili acompanyat i sense dolor.

Segueixi’ns a Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

On som?


 
Català