Estètica i cosmètica dental

Anàlisi i disseny del seu somriure per aconseguir harmonia, bellesa i naturalitat.

A Dentamar entenem l’estètica dental com una part fonamental de tots els nostres tractaments, siguin del tipus que siguin. L’Odontologia ha evolucionat espectacularment en els últims anys i ja no n’hi ha prou amb arreglar o substituir les dents danyades o perdudes dels nostres pacients. Aquestes han de ser boniques i harmòniques amb la resta de la cara.

A Dentamar utilitzem els mitjans més avançats i ens formem contínuament en les últimes tècniques. El nostre objectiu és proporcionar la millor estètica possible en tots els nostres tractaments, contribuint a millorar la vida dels nostres pacients i reforçant la seva autoestima i seguretat. El somriure és la millor carta de presentació i a Clínica Dentamar treballem perquè el seu brilli com mai.

Tractaments com les carilles de ceràmica o compòsit, l’allargament coronari o recontornejat de genives i l'augment de llavis amb àcid hialurònic, entre d’altres, permeten millorar sensiblement l’aspecte dels nostres pacients.

Cada tractament s’aplica emmarcat en una planificació global (digital smile design) que ens permet identificar els problemes abans de començar el tractament per així ser més precisos i eficients en la seva correcció, triant les tècniques més adequades per a cada cas. Aquesta és l'Odontologia del futur. I ha arribat per quedar-se.

Partint de l’anàlisi facial i del somriure elaborem i portem a terme un pla que combina els tractaments més adequats en funció de les necessitats concretes del pacient. El blanquejament dental, el recontornejat de genives o la col·locació de carilles de ceràmica són els tractaments més utilitzats per millorar la forma, posició i color de les dents.

Segueixi’ns a Instagram

On som?


Català