Sedació

¿Fòbia dental? Aquesta és la solució per lluir el millor dels seus somriures.

L’important avanç en les tècniques de cirurgia oral i implantologia ha anat acompanyat de la introducció de la pràctica anestèsica que permet convertir un procediment quirúrgic que podria ser desagradable en una experiència confortable.

Les tècniques de sedació i analgèsia per a cirurgia oral són un conjunt de recursos realitzats per un metge especialista en anestesiologia que consisteixen en una combinació de sedació suau que permeten disminuir la tensió i ansietat que algunes intervencions odontològiques poden produir en als pacients. Són moltes les cirurgies que poden beneficiar-se d’aquesta tècnica anestèsica com la cirurgia d’implants o la cirurgia periodontal, entre d’altres.

La sedació conscient permet que el pacient respongui a ordres senzilles (obrir la boca, girar el cap..) deixant-se realitzar els tractaments sense cap tipus de molèstia.

L’ anestesiòleg, en la visita preoperatòria, valora la història clínica del pacient i explica com es realitzarà la sedació valorant de manera particular les necessitats de cada persona. El dia de la intervenció, un cop realitzada la sedació i els tractaments dentals pertinents, el pacient serà capaç d’anar al seu domicili acompanyat i sense dolor.

Segueixi’ns a Instagram

On som?


Català