Ortodòncia

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega de la correcció de les malposicions dentals.

Correcció de les malposicions dentals.

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia que s’ocupa del diagnòstic, prevenció i tractament de les malposicions dentàries, la maloclusió i les deformitats dels maxil·lars.

L’objectiu d’un tractament d’ortodòncia és prevenir i corregir tot tipus d’anomalies en la posició i funció de les dents. Lluir un somriure perfecte no només és qüestió d’estètica sinó també de salut i una mala col·locació de les dents o un mossegada incorrecta poden provocar nombroses patologies a la nostra boca.

L'ortodòncia utilitza diferents tipus de forces per corregir desviacions i malformacions. Els tractaments han evolucionat molt, en l’actualitat podem oblidar-nos de molestos i antiestètics aparells. A Dentamar apostem pels sistemes més moderns i oferim alternatives més còmodes i eficaces, com brackets de ceràmica o l’ortodòncia invisible mitjançant fèrules extraïbles (Invisalign).

Si vol començar un tractament oer a corretgir la posició de les seves dents, ha de concertar una primera visita amb l’ortodoncista. Li farem una breu entrevista on ens explicarà quines són les seves preocupacions i expectatives. Després d’un estudi detallat del seu cas, li exposarem les opcions de tractament més adequades entre les quals decidirà quina és la més adequada per a vostè.

Si té algun dubte o vol saber més sobre els tractaments que li podem oferir, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres i demanar una cita, estarem encantades d’atendre’l.

Segueixi’ns a Instagram

On som?


Català